AYDIN / BUHARKENT - Savcıllı İlkokulu

Savcıllı İlkokulu

AYDIN Buharkent Savcıllı Köyü
Vizyon
1-Bireye saygi temel esastir. 2-Bütün ögrenciler bizim çocuklarimizdir. 3-Ögrenciler bizim gelecegimizdir. 4-Bireysel farkliliklar vardir.Bireysel farkliliklar göz önünde tutulur. 5-Okulumuzda egitim-ögretim Milli Egitim Temel Kanunu ile Atatürk Ilke ve Inkilaplari Dogrultusunda uygulanir. 6-Her yasta ve her yerde egitim esastir. 7-Kültürel etkinlikler, laik ve milli degerler isiginda yapilir. 8-Bilim ve bilim kurallari esas alinmistir.
Misyon
Atatürk Ilke ve Inkilaplarinin isiginda Anayasamizin baslangicinda yer alan temel ilkelere uygun Türk Milli Egitiminin amaç ve ilkeleri dogrultusunda ögrencilerimizi yetistirmek temel görevimizdir.
Başarılar
BAŞARI LİSTESİ 2008 YILI FEN LİSESİ : 1 (Isparta Fen Lisesi) Anadolu lisesi : 5 Meslek Lisesi : 12 2009 YILI Anadolu Öğretmen : 1 Anadolu Lisesi : 4 Sağlık Meslek Lisesi : 1 Meslek Lisesi : 12 2010 YILI Anadolu Öğretmen : 1 Anadolu Lisesi : 3 Meslek Lisesi : 13 2011 YILI Anadolu Öğretmen : 2 Anadolu Lisesi : 2 Meslek Lisesi : 9 2012 YILI Anadolu Öğretmen : 1 Anadolu Lisesi : 8 Meslek Lisesi : 4
Ulaşım
DENİZLİ - İZMİR KARAYOLU ÜZERİNDE BULUNDUĞUNDAN KARAYOLU VE DEMİRYOLU İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
SAVCILLI KÖYÜ - BUHARKENT - AYDIN
İL : 84 KM İLÇE : 2 KM